Modern kantoormeubilair

Als ergonomisch werkplekspecialist focust LEUWICO zich al bijna 100 jaar op het ontwikkelen van in hoogte verstelbare bureaus en ander kantoormeubilair van de hoogste kwaliteit.

We zijn continu op zoek naar verbeteringen van beproefde technologieën en creëren nieuwe eerste klas producten, welke zich onderscheiden dankzij het oog voor duurzaamheid en hun functioneren. Ervaar zelf de diversiteit van ons kantoormeubilair. Van de robuuste werkplek voorzien van gemotoriseerde hoogte aanpassingsfunctie, tot de exclusieve iMOVEF tafel. Een continu in hoogte verstelbaar bureau voor op de management- en kantoorvloeren. Op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design bieden wij u ongeëvenaard kantoormeubilair. Ongeacht of u nu kiest voor ons H2 snelle aanpassingsmechanisme, of onze snelle, muisstille gemotoriseerde oplossingen. Profiteer daarnaast van onze service op maat: Onze experts richten uw werkplek geheel naar wens in met een tot in de puntjes verzorgd oog voor ergonomie, vormgeving en functionaliteit. Ervaar zelf de zorgvuldig gekozen vormen en materialen welke ook uw enthousiasme zullen aanwakkeren.

Neem contact op

Human Workspace BV

Mechelaarstraat 17
4903 RE Oosterhout (N-Br)

Tel. +31 (0) 162 454 383

infoben@humanworkspace.nl

www.humanworkspace.nl

MW Office Solutions

Paukenstraat 20
5402 HK Uden

Tel. +31 (0) 650 667 100

info@mwofficesolutions.nl

www.leuwico.nl

Witteveen Projectinrichting

Holendrechterweg 36A
1191 KW Ouderkerk aan de Amstel

Tel. +31 (0) 204 965 030

info@witteveen.nl

www.project-inrichting.nl

Een continu in hoogte verstelbaar bureau voor op de management – en kantoorvloeren.

Een selectie aan sublieme oppervlakken, fijne lijnen en zorgvuldig geselecteerde houttypes dragen bij aan het elegante hoge kwaliteitskantoormeubilair dat uiteraard gemakkelijk in hoogte verstelbaar is.

Door het hoogstaande materiaal te combineren met ons gevoel voor vormgeving creëren we indrukwekkend kantoormeubilair voor iedere werkvloer. Recent beloond met de ‘red dot’ en de ‘Focus Open Silver’ design awards blijft ons iMOVE programma voorzien in exclusieve, ergonomische werkplekoplossingen in het hoogste segment.       

Het exclusieve ontwerp zorgt er samen met de hoogte verstelbaarheid van onze iMOVE bureaus voor dat design en functionaliteit tot in perfectie wordt gecombineerd. Elegante legborden voorzien uw gereedschap van een vaste plek en waardevolle opslagruimte. Los van het Award-winnende uiterlijk, blinkt ons meubilair uit via het aerodynamische hoogteaanpassingsmechanisme. Snel en comfortabel aan te passen om te voorzien in verschillende werkhoogtes. Zowel het H2 snel aanpassingsmechanisme met gewichtsbalansfunctie en de verschillende gemotoriseerde types met geheugenfunctie en digitale hoogte indicator komen tegemoet aan al uw wensen en behoeften. Met de corresponderende opties en accessoires legt u tevens alle kabels onopvallend van uw werkplek tot aan het stopcontact. Van ergonomie tot aan een kwalitatief hoogwaardig design, uw verstelbare meubilair heeft het allemaal.

[Translate to English:] Ergonomischer Schreibtisch elektrisch höhenverstellbar iMOVE-F

iMOVE-F – Design en ergonomie

iMOVE-F, de eyecatcher op het gebied van ontwerp waar een elegant uiterlijk gepaard gaat met aandacht voor de juiste ergonomische werkomstandigheden. Aan de hand van talrijke kleuren en de keuze uit verschillende technische snufjes stelt u uw unieke kantoormeubilair geheel naar wens samen.

[Translate to English:] LEUWICO H2 Schnellverstellung für höhenverstellbare Schreibtische

LEUWICO’s snelle aanpassingsmechanisme

Bekijk in de onderstaande video de onthulling van ons nieuwe H2 snelle aanpassingsmechanisme en zie hoe u uw bureau verhoogt binnen een enkele seconde om ook staand uw werk te kunnen doen.

Bekijk de video

[Translate to English:] Büromöbel aus Bambus - Tischplatten für höhenverstellbare Schreibtische

Bamboe – Duurzame schoonheid op de werkplek

Bamboe brengt de natuurlijke schoonheid terug in uw kantoor. Het snel groeiende Aziatische gras vormt het boegbeeld voor duurzaamheid. Bijzonder geschikt voor slijtvaste, elegante oppervlaktes.

[Translate to English:] Höhenverstellbarer Scanner-Tisch - Kodak alaris

Speciaal meubilair en oplossingen

Bijzondere verzoeken voor uw werkplekinrichting vragen om een bovenmatige know-how. LEUWICO produceert bijna alle onderdelen van het meubilair intern om het speciale meubilair optimaal op de klantwens te kunnen afstemmen.